Petua

Dua nikmat yang tidak akan kenyang di dunia ini:
mencari harta dunia dan mencari ilmu

Wednesday, September 16, 2009

new info

Singgah sekejap, 4 hari menyepi kut, upenye ade yang ternanti2 blog ni..terima kasih kepada mereka yang sudi jenguk ek. Mintak maaf banyak2 tak sempat nak update, sebab saya berulang ke kelantan, coz my sister tunggu je time nak deliver...kalau siapa yang kenal, anak sedara yang paling manja, Irdina akan dapat adik baru, doakan..tak sabar nk tunggu anak sedara yang baru ni...so, biasalah, cuti keje kejap, kena berkhdmat untuk family...what ever sekali pun, ramadhan masih bernafas, manfaatkanyalah yee.k. jumpa lagi, maybe after raya kut atau lepas kelahiran anak sedara ini kut..selamat

2 comments:

Afida Anuar said...

Wahh bertambah lagi anak sedare Din..besttnyer...insyaAllah raye ni bole gi jenguk...

salam aidilfitri din..

Hafizbad said...

Salam,
Amacam??dah dapat anak buah baru??