Petua

Dua nikmat yang tidak akan kenyang di dunia ini:
mencari harta dunia dan mencari ilmu

Monday, January 19, 2009

xtau nak tulis pe

salam, alhmdullh, smpi jgk kat sini, sama dengan tajuk,xtau nak tulis pe so, saje nak meluahkan malam ini, ckit, cuti 4 ari baru ni btol2 best, bnyk penglman baru, so lepah ni bnyk benda lagi yang boleh di buat.....

in my mind, still lagi think about our scenario politics, byk bnda leh kgsi tapi bukan mase ni lah.ok...c
(ni gambar hafiz, sapa yang xkenal....kat training nuqaba')


kpda roomate, hafiz bad, selamat bertunang, even dah balik bilik tp tak criter pun lagi....sengap je...ade poblem ke?

alhmdllh, kpda sahbt sekelas, tq vry much, g.test tadi korang byk sgt bntu, almklum, cuti kali ni xsempat lgsung bukak buku...

kepada org teganu, tmksh bnyk2,,,len kali belanja noh....

ok, kita smbung sok.....

1 comment:

Hafizbad said...

Terima Kasih Mudin yang 'concern' pada ana. Untuk baru2 nie, bukan ana balik senyap tapi malulah nak cerita pada nta tentang majlis ana. Nanti nampak RIYA' pulak. Jadi ana gunakan pendekatan senyap kecuali jika ditanya dan nak tahu serba sedikit tentang perkembangan majlis itu. Untuk majlis nie saja tapi yang lain NO HAL.

Doakan yang TERBAIK utk ana.Jazakallah Mudin.